Hoe blijf jij online de concurrentie voor?

Online marketing

Ieder bedrijf heeft concurrentie en herkent deze ook. Een continue uitdaging, want je wilt deze concurrenten voor blijven. Online heeft op veel bedrijven ontzettend veel impact. Al zijn sommigen er echter wel minder van afhankelijk dan de ander: de online presentatie is voor elk bedrijf onmisbaar. Want je klant oriënteert zich vooraf via het internet. Ben je daar niet vindbaar? Dan snijd je jezelf in de vingers. Lees hier hoe je de concurrentie de baas blijft!

Online marketing

Online marketing heb jij hoe dan ook nodig. Je moet het hebben meegenomen in je bedrijfsstrategie. Want zonder online marketing ben jij online niet vindbaar. Gelukkig hebben wij de oplossing. The Brandboost Company is jouw transparante online marketing bureau. Via je eigen unieke dashboard kan jij de werkzaamheden, statistieken en conversies aflezen. Wie wil dat nou niet? Met haar brede scala aan onlinemarketingdiensten onder 1 dak zit jij zeker goed. Als jij ons vraagt hoe wij The Brandboost Company moeten omschrijven in 1 zin? Dan is dat als volgt: de online marketing shopping-mall. 

Social media

Social media is een brede term. Er zijn anno 2022 heel veel social mediakanalen en er komen er steeds meer bij. Denk bijvoorbeeld aan TikTok. Dit platform is in korte tijd bijzonder snel gegroeid. Echter is er 1 taboe dat onder marketeers heerst. Social media zijn en blijft voor veel bedrijven interessant. Interessant om te verkopen, haar verhaal te vertellen of klanten te werven. Maar social media is en blijft lastig om keiharde conversies binnen te halen. Wat wel ontzettend goed werkt is storytelling. Vertel het verhaal binnenin of rondom het bedrijf. Hierdoor creëer jij een bepaalt gevoel bij de klant. Waardoor hij of zij zich verbonden voelt met je bedrijf. Als we kijken naar de B-2-B markt dan werkt LinkedIn nog vrij aardig. De kans is groter dat je via LinkedIn zakelijke relaties aanspreekt dan de andere social media platformen. 

Google My Business

Lokaal is het heel aantrekkelijk om gebruik te maken van Google haar gratis tool, genaamd Mijn Bedrijf. Wat houdt het in? Je zorgt ervoor dat je bedrijfsprofiel zichtbaar is op de 1e pagina van Google. Lokaal is dat heel aantrekkelijk. Waarom is het lokaal zo aantrekkelijk? De klant heeft een behoefte nodig en is al in de buurt. Als jij de oplossing hebt voor hem of haar dan is de kans aanzienlijk dat daar een conversie uit voortvloeit. Overigens kost het weinig moeite om dit in te richten. 

Wij hopen dat jij met onze online tips je concurrenten de baas blijft.